Årets mest magiska tid är här!

Tiden rusar och nu är den äntligen här - årets mest magiska tid! Vi pratar såklart om advent, jul och nyår - en tid för tända ljus, skön avkoppling, nya upplevelser och inte minst kvalitetstid tillsammans med familj och vänner. Vi på HKC Hotels har laddat upp med mängder av fina paket och erbjudanden så att du kan sätta guldkant på jul- och nyårsledigheten.

Vill ni få en extra fridfull stämning därhemma kan vi också tipsa om att boka in släkten på hotell i jul - en win win om du frågar oss.

Ta hand om varandra och varmt välkomna till HKC Hotels!

Therese Hammar & Marcus Östlundh

PAKET & ERBJUDANDEN

STUREPLAN, STOCKHOLM - HOTEL KUNG CARL

Njut av pulsen i Stockholm på bästa läge vid Stureplan. Bo med upp till 25% rabatt, eller boka ett lyxigt paket med middag på någon av Stureplans bästa restauranger. Vi erbjuder också bra priser för dig som reser med familjen.

TILL KUNG CARLS ERBJUDANDEN


MALMÖ - BW PLUS HOTEL NOBLE HOUSE

Malmö - Sveriges tredje största stad som har så mycket roligt att erbjuda. På BW Plus Hotel Noble House bor ni mitt i smeten med shopping och restauranger runt knuten. Missa inte våra middagspaket!

ERBJUDANDEN PÅ NOBLE HOUSE I MALMÖÄNGELHOLM - BW PLUS HUS 57

Välkommen till våra 112 rum & Kök i centrala Ängelholm, en riktig designpärla med Wellness, restaurang och bar.

Välj mellan våra härliga paket med, middag och njut av allt som Bjäre- och Kullahalvön har att erbjuda.

ERBJUDANDEN PÅ HUS 57 I ÄNGELHOLM


HUDIKSVALL - BW HOTELL HUDIK
Upplev glada Hudik och vårt mysiga hotell mitt i centrum. Vi erbjuder fina priser på weekends och inte minst ett härligt myspaket för två!

TILL HOTELL HUDIKS ERBJUDANDEN


GÖTEBORG/MÖLNDAL - BW PLUS ÅBY HOTEL
Med en helt unik inredning, inspirerad av Tivoli, bor ni bekvämt i Mölndal med smidig parkering och bra kommunikationer till Göteborg centrum. Tillgång till F&S gym i samma hus ingår.

PAKET & ERBJUDANDEN PÅ ÅBY HOTEL


CLARION HOTEL ÖREBRO

Från Clarion Hotel Örebro har du staden utanför dörren med Örebros restauranger, shopping och kulturutbud. Hotellet erbjuder en avslappnad atmosfär med personliga hotellrum, god mat, musikkvällar och som gäst har du också tillgång till vår nyrenoverade Wellnessavdelning.

PAKET & ERBJUDANDEN PÅ CLARION HOTEL ÖREBRO