Boka din upplevelse hos oss

Nu är den här - den gnistrande juletiden! Omfamna vintern med en lyxig hotellweekend på något av våra hotell runtom i Sverige.

Hos oss bor du på allra bästa läge med närhet till både pulserande stadsliv och stillsam natur. Vi har dessutom sköna sängar, mjuka kuddar och lyxiga hotellfrukostar! Så passa på - njut av en ny stad, trevlig shopping, en god middag eller en stunds avkoppling i någon av våra wellnessavdelningar.

Vi har något för alla.

Varmt välkomna till HKC Hotels!

Therese Hammar & Marcus Östlundh

PAKET & ERBJUDANDEN

STUREPLAN, STOCKHOLM - HOTEL KUNG CARL

Njut av pulsen i Stockholm på bästa läge vid Stureplan. Boka vårt härliga paket med middag i våra franska bistro där Moules är vår signaturrätt. Vi erbjuder också bra priser för dig som reser med familjen.

TILL KUNG CARLS ERBJUDANDEN


MALMÖ - BW PLUS HOTEL NOBLE HOUSE

Malmö - Sveriges tredje största stad som har så mycket roligt att erbjuda. På BW Plus Hotel Noble House bor ni mitt i smeten med shopping och restauranger runt knuten. Missa inte våra middagspaket!

ERBJUDANDEN PÅ NOBLE HOUSE I MALMÖÄNGELHOLM - BW PLUS HUS 57

Välkommen till våra 112 rum & Kök i centrala Ängelholm, en riktig designpärla med Wellness, restaurang och bar.

Välj mellan våra härliga paket med, middag och njut av allt som Bjäre- och Kullahalvön har att erbjuda.

ERBJUDANDEN PÅ HUS 57 I ÄNGELHOLM


HUDIKSVALL - BW HOTELL HUDIK
Upplev glada Hudik och vårt mysiga hotell mitt i centrum. Vi erbjuder fina priser på weekends och inte minst ett härligt myspaket för två!

TILL HOTELL HUDIKS ERBJUDANDEN


GÖTEBORG/MÖLNDAL - BW PLUS ÅBY HOTEL
Med en helt unik inredning, inspirerad av Tivoli, bor ni bekvämt i Mölndal med smidig parkering och bra kommunikationer till Göteborg centrum. Tillgång till F&S gym i samma hus ingår.

PAKET & ERBJUDANDEN PÅ ÅBY HOTEL


CLARION HOTEL ÖREBRO

Från Clarion Hotel Örebro har du staden utanför dörren med Örebros restauranger, shopping och kulturutbud. Hotellet erbjuder en avslappnad atmosfär med personliga hotellrum, god mat, musikkvällar och som gäst har du också tillgång till vår nyrenoverade Wellnessavdelning.

PAKET & ERBJUDANDEN PÅ CLARION HOTEL ÖREBRO