Mer än en god natts sömn

Det är länge sedan hotellvistelsen enbart handlade om övernattning. Idag är det lika mycket en upplevelse och en källa till inspiration. Våra hotell erbjuder allt från småstadscharm till storstadspuls, från lugn och ro till fartfyllda mötesplatser - alla med sin egen unika känsla. Vare sig det rör sig om en affärsresa, en romantisk weekend eller en vistelse med familjen gör vi allt för att du ska trivas hos oss.

Vår inredare Lina Östlundh inreder våra hotell med en design som sticker ut, långt ifrån det standardiserade och likriktade.


Hotel Kung Carl, Stureplan, Stockholm

Det är hela 155 år sedan Hotel Kung Carl välkomnade sina första gäster och varje år fortsätter vi att förbättra oss. Under 2021 har vi bland annat renoverat ca 60 av våra badrum, byggt om receptionen, öppnat två barer och utvecklat en ny restaurang som heter Bistro La Belle Epoque.

Gå till hotellet

Best Western Plus Hotel Noble House, Malmö

Nyrenoverade Hotel Noble House i Malmö erbjuder både hotellgäster och Malmöbor en kreativ mötesplats inspirerad av filmens värld. Lounge, mötesrum och en färgsprakande ateljé med finurliga inredningsdetaljer.

Gå till hotellet

Best Western Plus Åby Hotel, Göteborg/Mölndal

Vårt senaste tillskott med 223 rum, där design och upplevelse står i centrum, ligger i direkt anslutning till ÅbyTravet och Every Padel. Den 16 våningar höga byggnaden består av hotell, möteslokaler, kontor och Friskis & Svettisgym

Gå till hotellet

Best Western Plus HUS 57 i Ängelholm

Klassiska material möter moderna former på HUS 57 där designkonceptet är framtaget i samarbete med SPIK Studios. Här finns 112 rum i sju olika kategorier, sviter med balkong, minispa/relax, mötesmöjligheter för upp till 300 personer och en populär restaurang/bar.

Gå till hotellet

Clarion Hotel, Örebro

Här står konst, musik och service i fokus och de 136 rummen är inredda i allt från klassisk elegans till modernare stil som vågar sticka ut. Örebros restauranger, shopping och kulturutbud väntar runt hörnet.

Gå till hotellet

Best Western Hotell Hudik, Hudiksvall

Vår lilla pärla i Hudiksvall med mycket charm och känsla. 67 ombonade rum, bar, lounge, mötesrum och utomhuspool sommartid.

Till hotellet