Ett familjeföretag i tiden

Sedan 50-talet, när farfar startade Hotell Hudik, har vi i familjen Östlundh med både passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Pappa Kurt engagerade sig tidigt och har utvecklat företaget till vad det är idag - fem hotell, tre restauranger, två hotellfastigheter och över 200 engagerade medarbetare.

I september 2013 lämnade Kurt över VD-rollen till oss äldsta barn, och vi vill fortsätta att utveckla arvet genom att investera och expandera. Vår syster Lina Östlundh sköter all inredning och design och strävar efter att överraska våra gäster med en stil som vågar sticka ut, långt bort från det standardiserade.

Vårt mål är självklart att varje gäst skall trivas på bästa sätt hos oss, och vi tycker det är kul när du delar med dig av din upplevelse, t ex via Facebook, Instagram, Tripadvisor eller helt enkelt berättar för dina vänner och kollegor.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt företag.

Therese Hammar & Marcus Östlundh

Inredning & design

Vår inredare Lina Östlundh inreder våra hotell med en design som sticker ut, långt ifrån det standardiserade och likriktade. Lina är i grunden filmscenograf, och hennes inredningsstil är lekfull och ofta färgglad. Inspiration hämtar hon från från vackra tyger, museer, inredningsmagasin, filmer och såklart andra hotell runtom i världen. För Lina är detaljerna viktiga, och hon försöker att inte låta rådande trender styra. Istället hittar hon unika ting på loppisar och auktionskammare runt om i landet som hon smyckar både våra rum och allmänna ytor med. Till Åby Hotel i Mölnadal/Göteborg har Lina själv designat möblerna och låtit tillverka i ett litet snickeri i Småland.

Vi har bara en jord
Vårt arbete för hållbarhet

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Samarbeta med oss

Har du eller ditt företag ett frekvent resande? Vi kan skräddarsy ett avtal med rabatterade priser både på övernattning och konferens. Välkommen att kontakta oss redan idag!

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Hör av dig till oss som jobbar på HKC Hotels.

Kontaktuppgifter