Matupplevelser genom olika kök
Vad gör en restaurangupplevelse minnesvärd? Detta är såklart högst individuellt, men vi på HKC Hotels tror på en varm och professionell service, en härlig atmosfär och självklart riktigt god och vällagad mat med bra råvaror som grund. Våra restauranger är alla välkända mötesplatser på sina respektive orter. Här möts du med vänner på en bit mat innan bion, tar en cocktail på fredagen, eller kanske njuter du av livemusik, dignande julbord, brunch eller företagsevents.
La Belle Epoque, Stockholm
Vår nya Bistro La Belle Epoque på Hotel Kung Carl i Stockholm är en Nordfransk bistro specialiserad på musslor. Tankarna går till Normandie med dess rena smaker och fräscha rätter.


Cocktailbaren, Stockholm
Musik, inredning, champagne, cocktails och en egenproducerad punsch skapar magisk stämning på Stureplans senaste tillskott på barhimlen. Här ses man för att ta en drink med kompisen, kollegan, eller familjen.
Vinbaren, Stockholm
Vinbaren hittar ni i Hotel Kung Carls luftiga innergård. Miljön är perfekt när man vill varva ner eller ha en pratstund med vänner och kollegor. Sommelier Simon Nordbergs röda tråd är franska viner som Pinot Noir och Chardonnay.


Clarion Hotel Örebro
Restaurangen på Clarion Hotel Örebro är en levande mötesplats där både örebroare och hotellets gäster möts för god mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Upplev e en mysig After Work och många spännande musikevents.
Noble House Taverna, Malmö
I nya Noble House Taverna i Malmö är stämningen social och hjärtlig. Från köket levereras gourmetpizzor och säsongsbetonade rätter som ligger nära hjärtat. Kanske hittar du en ny favorit i baren - ett glas gott vin, en fräsch mocktail eller rentav en pepprig gin & tonic?


Kök 57 Ängelholm
Vi vill lyfta fram det lokala och närproducerade med fokus på både kvalitet och hållbar matlagning. Våra rätter har en skandinordisk touch och miljön är avslappnad och varm.
Vi har öppet hela dagen för både frukost, lunch och middag.



