Matupplevelser genom olika kök

Vad gör en restaurangupplevelse minnesvärd? Detta är såklart högst individuellt, men vi på HKC Hotels tror på en varm och professionell service, en härlig atmosfär och självklart riktigt god och vällagad mat med bra råvaror som grund. Våra restauranger är alla välkända mötesplatser på sina respektive orter. Här möts du med vänner på en bit mat innan bion, tar en cocktail på fredagen, eller kanske njuter du av livemusik, dignande julbord, brunch eller företagsevents.

La Belle Epoque, Stockholm

Vår nya Bistro La Belle Epoque på Hotel Kung Carl i Stockholm är en Nordfransk bistro specialiserad på musslor. Tankarna går till Normandie med dess rena smaker och fräscha rätter.

Gå till restaurangen

Cocktailbaren, Stockholm

Musik, inredning, champagne, cocktails och en egenproducerad punsch skapar magisk stämning på Stureplans senaste tillskott på barhimlen. Här ses man för att ta en drink med kompisen, kollegan, eller familjen.

Gå till baren

La Cour, Stockholm

Inne i hotellets luftiga innergård finner ni La Cour där ni möts av ett klassiskt värdskap. I La Cour serveras såväl klassiska som frestande La Cour cocktails som är komponerade och skapade av vår barmästare. En avslappnad och elegant oas som rymmer allt ifrån en tête-à-tête, till after work-sällskap samt festkvällar med Bubbel och cocktails.

Gå till La Cour

Clarion Hotel Örebro

Restaurangen på Clarion Hotel Örebro är en levande mötesplats där både örebroare och hotellets gäster möts för god mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Upplev en mysig After Work och många spännande musikevents.

Gå till restaurangen

Noble House Taverna, Malmö

I nya Noble House Taverna i Malmö är stämningen social och hjärtlig. Från köket levereras gourmetpizzor och säsongsbetonade rätter som ligger nära hjärtat. Kanske hittar du en ny favorit i baren - ett glas gott vin, en fräsch mocktail eller rentav en pepprig gin & tonic?

Gå till restaurangen

Kök 57 Ängelholm

Vi vill lyfta fram det lokala och närproducerade med fokus på både kvalitet och hållbar matlagning. Våra rätter har en skandinordisk touch och miljön är avslappnad och varm.

Vi har öppet hela dagen för både frukost, lunch och middag.

Gå till restaurangen