Matupplevelser genom fyra olika kök

Vad gör en restaurangupplevelse minnesvärd? Detta är såklart högst individuellt, men vi på HKC Hotels tror på en varm och professionell service, en härlig atmosfär och självklart - riktigt god och vällagad mat med bra råvaror som grund. Våra restauranger är alla välkända mötesplatser på sina respektive orter. Här möts du med vänner på en bit mat innan bion, tar en cocktail på fredagen, eller kanske njuter du av livemusik, dignande julbord, brunch eller företagsevents.

Kung Carls Bakficka, Stockholm

Här finns flera rum att äta och umgås i – lite som ett riktigt hem. I såväl inredning som mat flirtar vi flitigt med det tidiga 1900-talet, och på menyn har vi i köket tagit fram personliga tolkningar av vår tids allra bästa matklassiker.

Gå till restaurangen

KC Bar - Sprit & Cocktails, Stockholm

Baren, som du hittar på Hotel Kung Carl, speglar den gångna tiden, fast i modern tappning. Inredning och design är inspirerad av Paris med vackra ekpaneler, fransar och gnistrande kristallglas. KC Bar inhyser också Innergårdens Jazzklubb med livemusik levererad av Sveriges jazzelit.

Gå till baren

Kitchen & Table, Örebro

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är Clarion Hotel Örebros restaurangkoncept som kombinerar Manhattans smaker med det lokala. Kitchen & Table är en levande mötesplats där både örebroare och hotellets gäster möts för god mat och dryck i en avslappnad atmosfär.

Gå till restaurangen

Noble House Taverna, Malmö

I nya Noble House Taverna i Malmö är stämningen social och hjärtlig. Från köket levereras gourmetpizzor och säsongsbetonade rätter som ligger nära hjärtat. Kanske hittar du en ny favorit i baren - ett glas gott vin, en fräsch mocktail eller rentav en pepprig gin & tonic?

Gå till restaurangen

Kök 57 Ängelholm

Vi vill lyfta fram det lokala och närproducerade med fokus på både kvalitet och hållbar matlagning. Våra rätter har en skandinordisk touch och miljön är avslappnad och varm.

Vi har öppet hela dagen för både frukost, lunch och middag.

Gå till restaurangen