Vi tror på det
personliga mötet

Ett möte är mer en bara en plats

På våra hotell finns något för alla. Allt från det lilla grupprummet till de stora lokalerna och som kan husera över 300 personer.

Under dessa Coronatider gör vi vårt yttersta för att ni ska känna er trygga när ni har ert möte hos oss. Vi erbjuder gles möblering, stärkta hygienrutiner och stor flexibilitet gällande matservering och avbokningsregler.

Utforska vidare vad våra olika destinationer har att erbjuda er och ert kommande möte.

Kreativt och fun i Malmö

Kreativt och fun - det är ledorden vi har på Hotel Noble House. Den nya möteslokalen ACT har plats för upp till 65 personer. Därtill finns också PLAY, en privat biosalong, och färgstarka EDIT.

LÄS MER HÄR

Välkomnande atmosfär i Örebro

Vårt sinne för detaljer, vår kunniga personal, utmärkta konferenslokaler och utsökta middagsalternativ gör oss till ett populärt val hos professionella gäster.

LÄS MER HÄR
Malmö

PRIVAT
BIO

Stockholm

EXKLUSIV
TERRASS

Downton Abbey på Stureplan

På Hotel Kung Carl i Stockholm erbjuder vi möteslokaler i en miljö som andas svunnen tid. De ljusa möteslokalerna är centralt och tyst belägna i en paradvåning från 1800-talets slut. Stuckaturer och kakelugnar ger en elegant inramning.

LÄS MER HÄR

Hemtrevligt i Hudiksvall

Vår största konferenslokal Agö erbjuder plats för upp till 30 personer. Därtill erbjuder vi också två trevliga grupprum som också går att boka till det lilla mötet. Lounge för avkopplande kaffepauser (med hembakat!) finns precis utanför lokalerna.

LÄS MER HÄR

Hus 57 i Ängelholm

Vårt önskemål är att vara en plattform för kreativa möten, minimässor, utställningar, fester, produktlanseringar och bröllop - helt enkelt en arena för stadens event.

Läs mer här

Toppklass i Göteborg/Mölndal

Vi erbjuder 19 attraktiva lokaler för möten och konferens, både för det lilla mötet och det riktigt stora.

Läs mer här