Vi tror på det
personliga mötet

Ett möte är mer en bara en plats

På våra hotell finns något för alla. Allt från det lilla grupprummet till de stora lokalerna och som kan husera över 100 personer. Vi kan till och erbjuda en mässhall med plats för 2500 deltagare på Åby Arena, vår nya mötesdestination i Göteborg/Mölndal.

Oavsett hur era mötesplaner ser ut skräddarsyr vi självklart offerter utifrån era önskemål, allt för att göra ert möte så lyckat och effektivt som möjligt.

Utforska vidare vad våra olika destinationer har att erbjuda er och ert kommande möte.

Kreativt och fun i Malmö

Kreativt och fun - det är ledorden vi har på Hotel Noble House. Den nya möteslokalen ACT har plats för upp till 65 personer. Därtill finns också PLAY, en privat biosalong, och färgstarka EDIT.

LÄS MER HÄR

Välkomnande atmosfär i Örebro

Vårt sinne för detaljer, vår kunniga personal, utmärkta konferenslokaler och utsökta middagsalternativ gör oss till ett populärt val hos professionella gäster.

LÄS MER HÄR
Malmö

PRIVAT
BIO

Stockholm

EXKLUSIV
TERRASS

Downton Abbey på Stureplan

På Hotel Kung Carl i Stockholm erbjuder vi möteslokaler i en miljö som andas svunnen tid. De ljusa möteslokalerna är centralt och tyst belägna i en paradvåning från 1800-talets slut. Stuckaturer och kakelugnar ger en elegant inramning.

LÄS MER HÄR

Hemtrevligt i Hudiksvall

Vår största konferenslokal Agö erbjuder plats för upp till 30 personer. Därtill erbjuder vi också två trevliga grupprum som också går att boka till det lilla mötet. Lounge för avkopplande kaffepauser (med hembakat!) finns precis utanför lokalerna.

LÄS MER HÄR

Toppklass i Göteborg/Mölndal

På en yta om 15 000 kvadratmeter inomhus och med tillgång till
20 000 kvadratmeters utomhusyta är Åbymässan Sveriges modernaste mässanläggning. Här arrangeras både publika mässor och fackmässor året om.

ÅbyTravet erbjuder 19 attraktiva lokaler för möten och konferens.

Läs mer här

ACT, EDIT & PLAY

Under 2018 stod Hotel Noble House i full renovering. En process som var både spännande och stundtals lite krävande. Vi är därför extra glada att resultatet har överträffat alla våra förväntningar! Här kommer en introduktion till våra möteslokaler, Act, Edit och Play!

LÄS ARTIKELN HÄR